"İZİNİ BIRAK TOPLUMA HAYAT" PROJESİ gerçekleştirildi.

Haber Tarihi :   28.04.2020

Okulumuz Müdür Yardımcısı ve Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Alper EYİNÇ koordinesinde yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında "İZİNİ BIRAK TOPLUMA HAYAT" Projesi gerçekleştirildi.Projede görev alan Çocuk Gelişimi Programı 2.Sınıf Öğrencileri Birgül KÖKKAYA, Beda ÇETİN, Dilara DURAN, Sibel BOĞAN, Derya BOZKURT, Hilal SAKARYA, Belma KOCAMAN Fatih Sultan Mehmet İlkokunun duvarlarını çocuğun iç dünyasını zenginleştiren neşeli ve sevimli figürlerle dolu çocuk resimlerini çizerek boyadılar.

Yıldızeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay BARAL ve Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdürü Yüksel CİFÇİ projede emeği geçen Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür ederek, paydaş kurumumuz olan Yıldızeli Meslek Yüksekokuluyla yapılacak her türlü faaliyette yanlarında bulunacaklarını ilettiler. 

Proje tamamlandıktan sonra açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Yüksel AYDIN “Topluma Hizmet Uygulamaları dersi , toplumsal sorumluluk bilincini kuramsal ve uygulamalı olarak kazandırma ve uygulama sırasında iş birliği, dayanışma, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerilerini geliştirmeyi amaçlayan bir ders olma özelliği taşımaktadır. Okulumuzda akademik eğitimin yanı sıra  kültürel ve sanatsal alanlarda faaliyet gösteren öğrencilerimizin, ileride ne kadar başarılı olabileceklerini tahmin edebilmekteyiz. Edinmiş oldukları tecrübe, bilgi ve beceriler onları meslek hayatları içerisinde özel ve önemli kılacaktır. Bu vesileyle Projenin yürütülmesinde katkıları bulunan Değerli Hocamıza ve çok kıymetli öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerine son verdi.

 

 

Yukarı