“HER ÖĞRENCİNİN BİR GÖLGESİ OLSUN” ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haber Tarihi :   13.04.2022

Üniversitemiz Yıldızeli Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından fidan dikme etkinliği düzenlendi.

            “Her Öğrencinin Bir Gölgesi Olsun” sloganıyla başlatmış olduğumuz etkinliğimizi bu yıl ilçemiz sınırları içerisinde bulunan “Ilıca Göleti” çevresinde gerçekleştirilmiştir.

            Etkinliğe Yıldızeli Kaymakamı Şeref GÜLYER, Okul Müdürü Doç. Dr. Yüksel AYDIN, İlçe Jandarma Komutanı Adem TÜRK, Yıldızeli Orman İşletme Şefi Veysel YILDIRIMER, Yavu Orman İşletme Şefi Esad KARAGÖZ, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Akademik Personeli ve öğrencileri katıldı.

Etkinlik hakkında bilgilendirmede bulunan Doç. Dr. Yüksel AYDIN,” Yıldızeli Meslek Yüksekokulu olarak bu sene okulumuzu kazanarak, eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan her öğrencimiz için bir fidanı toprakla buluşturduk. Hepimizin bildiği gibi ağaç dikmenin çevre üzerine son derece olumlu katkıları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi ağaçların hava kirliliğini azaltmasıdır. Aynı zamanda erozyon kontrolü, toprak kaymasını önleme gibi sayısız yararları olduğunu bilmekteyiz. Yıldızeli Meslek Yüksekokulu olarak 234 fidanı, bu ülkenin geleceğini oluşturacak öğrencilerimizin burada bırakacakları bir iz olmaları adına toprakla buluşturduk. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Sayın Kaymakamımız Şeref GÜLYER’e, Belediye Başkanımız Mehmet Sabit KARAKAŞ’a, İlçe Orman Şefliğine, akademik personelimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Fidan Dikme Etkinliği toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yukarı