Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Haber Tarihi :   31.05.2022

Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu Toplantısı 12.05.2022 tarihinde okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yüksel AYDIN, Yıldızeli Kaymakamı Şeref GÜLYER, Yıldızeli Belediye Başkanı Mehmet Sabit KARAKAŞ ve diğer kurum müdürleri katıldı. Toplantıda Yıldızeli Meslek Yüksekokulu hakkında genel bilgiler, öğrenci sayıları, öğrenci alımı yapacak bölümler ve açılması planlanan yeni bölümler hakkında kurul üyelerine bilgiler verildi. İlçedeki diğer kurumlar ile görüş alışverişi yapılarak öğrencilerin sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerinin arttırılması, öğrencilerin talepleri, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu ve Yıldızeli İlçesinde yürütülecek proje konuları görüşüldü.