2022- 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI "AKADEMİK KURUL" TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Haber Tarihi :   29.10.2022

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI "AKADEMİK KURUL" toplantısı gerçekleşti.
2022-2023 okulumuz güz dönemi akademik kurul toplantısı Konferan Salonunda Müdürümüz Doç. Dr. Enis Baha BİÇER’in başkanlığında, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Alper EYİNÇ, Öğr. Gör Burak DİNÇEL, Yüksekokul Sekreter V. Yücel YILMAZ  ve akademik personelimizin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda gündem kapsamında 2021-2022 eğitim-öğretim yılı genel değerlendirilmesi, 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılında yapılması öngörülen çalışma ve faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Toplantıda konuşan Okul Müdürümüz Doç. Dr. Enis Baha BİÇER , 7 Haziran 2022 tarihinde göreve başladığını, eğitim öğretim yılı başlamadan okulumuzun fiziki koşullarını iyileştirmeye gitmemiz gerekiyordu, büyük bir özveriyle yapılan çalışmalar neticesinde okulumuz güzelleşti. Tabi çalışmalarımız bitmedi, hala çalışmalarımız devam etmekte. Bunun yanı sıra okulumuzda birlik ve beraberliğin artırılması, kurum içi aidiyet duygusunun güçlendirilmesi adına bir dizi etkinlikler planladık. Bunları yaparken olmazsa olmazımız olan öğrencilerimizle bütünleşmeyi de unutmadık. Bu iş tabiki bir ekip işi. Sizlerin huzurunda okulumuza katkıda bulunan tüm çalışanlarımıza ve ayrı bir parantez açmak gerekirse Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ Hocamız'a  buradan bir kez daha teşekkür etmek isterim. Desteklerini hep yanımızda hissettik." dedi.
Toplantının devamında okulumuzda oluşturulan kurul ve komisyonları işlevleri, eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. 
Öğretim elemanlarının yönelttiği sorulara yanıt vererek görüş ve önerileri dinleyen Doç. Dr. Enis Baha BİÇER, yönetim olarak her daim bilim üretmek isteyen akademisyenlere destek vereceğini dile getirerek tüm akademik personele çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

Yukarı