Okulumuz Çocuk Gelişimi Programı Öğrencileri Gürün'e gezi düzenlediler

Haber Tarihi :   25.10.2022

Okulumuz Çocuk Gelişimi öğrencileri "Çocukta Sanat ve Yaratıcılık" dersi kapsamında Gürün'e gezi düzenlediler.
Geziye Okulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Alper EYİNÇ, Bölüm Hocaları Öğr. Gör. Kadriye ÖZYAZICI ve Öğr. Gör. Alev ORHAN ve Çocuk Gelişimi II. Sınıf Öğrencileri katıldı.
Geziye dair açıklamalarda bulunan Öğr. Gör. Alper EYİNÇ, " Ülkemizin değişik bölgelerinden Meslek Yüksekokulu Ailemize katılan siz değerli gençlerimizin okula ve bölgeye uyumları akademik başarınıza katkı sağlayacaktır. Müdürlük olarak sizlerin üniversite ortamını ve bölgeyi daha iyi tanıyabilmeniz ve birbirinizle kaynaşmanız için bu gezileri düzenliyoruz. Çok güzel bir coğrafyada öğrencilik yapıyorsunuz. Burada bulunduğunuz süre içerisinde eğitiminiz başta olmak üzere düzenleyeceğimiz çeşitli aktivitelerle sizlere daima destek olacağız. Her zaman bize destek olan Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ Hocamıza ve Okul Müdürümüz Doç. Dr. Enis Baha BİÇER Hocamıza teşekkürlerimizi sunarım" dedi.