Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ'ın katılımlarıyla Akademik Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Haber Tarihi :   29.12.2022

Rektör YILDIZ yapılan akademik kurul toplantısında," Geldiğimiz günden bugüne kadar Meslek Yüksekolumuz'da akademik ve fiziki altyapı koşullarının önemli oranda giderdik, bu doğrultuda okulumuzu daha iyi yerlere taşımak adına özveriyle çalışan yöneticilerimiz ve siz kıymetli akademisyenlerimize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. Tabiki akademisyenler olarak akademik gelişiminiz için gereken çalışmaları hızlandırmalı, kendi gelişiminizin yanı sıra üniversitemiz için daha fazla sorumluluk almalısınız. Biz üniversite yönetimi olarak her zaman size destek olmaya ve bu anlamda elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız. Hepinize görevlerinizde başarılar, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. dedi .
Kurul sonrasında, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, 2020-2022 yılları arasında profesör ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan, öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.
Daha sonrasında Rektör Yıldız, MYO personeli ve öğrencileri ile bir araya gelerek taleplerini dinlediler.
Rektör YILDIZ, protokol ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.