10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Haber Tarihi :   10.11.2023

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü için düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programı kapsamında akademisyenlerimiz, memurlarımız olmak üzere tüm kurum çalışanlarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla 09.05'te saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın seslendirmesi ile birlikte bayrağımız yarıya indirildi.

10 Kasım gününün anlam ve önemini belirten konuşma ile programa devam edildi. Ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biyografisi niteliğinde olan kısa bir belgesel izlendi ve öğrencilerimiz tarafından şiir dinletileri gerçekleştirildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan müzik dinletisi ile programa son verildi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimize, hocalarımıza ve personellerimize teşekkür ederiz.