Öğrencilerimiz Toprak Analizleri Laboratuvarını ve Tıp Fakültesi Araştırma Laboratuvarlarını Ziyaret Etti

Haber Tarihi :   11.01.2024

Öğr. Gör. Dr. Tuğba AĞBEKTAŞ tarafından verilen Toprak Kimyası ve Analizleri dersi kapsamında Laboratuvar Teknolojisi Programı II. Sınıf öğrencileri Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesindeki Toprak ve Su Analizi Laboratuvarını ziyaret etti.

Öğrencilerimize toprak ve su analizlerine dair teorik bilgilendirmelerin yapılmasının yanı sıra pratik uygulamalar kapsamında deney prosedürleri gösterildi.

Programın ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı araştırma laboratuvarlarının tanıtımı yapıldı ve öğrencilere biyoinformatik alanında seminer verildi. Ek olarak Tıp Fakültesi Anatomi Ana Bilim Dalı bünyesinde kadavra incelemesi yapıldı.

Düzenlenen bu bilimsel gezi için katkılarını sunan Öğr. Gör. Dr. Tuğba AĞBEKTAŞ’a teşekkür ederiz.