Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Emre HASTAOĞLU, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’nda “Gıda İsrafı ve Gıda Güvencesi” konulu bir konferans gerçekleştirmiştir.
Gıda Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen bu etkinlikte Doç. Dr. Emre Hastaoğlu, gıda israfının boyutları ve gıda güvencesinin önemi hakkında kapsamlı bilgiler sunmuştur. Konferansın ardından öğrencilerin konuya olan ilgisini artırmak amacıyla bir yarışma düzenlenmiş; yarışmada birinci olan öğrenciye, hocamız tarafından kaleme alınan Gıdalarda Renk adlı eser hediye edilmiştir.
Etkinlik sonunda, Gıda İşleme Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba AĞBEKTAŞ tarafından Doç. Dr. Emre HASTAOĞLU’na katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edilmiştir.