SİVAS’TA YILDIZELİ MYO TANITILDI

Haber Tarihi :   06.05.2019

Yaklaşan üniversiteye giriş sınavları öncesinde Sivas’ta Yıldızeli Meslek Yüksekokulu tanıtımı gerçekleştirildi.

Yıldızeli Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Gülay DEMİR, Öğr. Gör. Burak DİNÇEL ve Öğr. Gör. Alper EYİNÇ’ten oluşan tanıtım komisyonu Sultan Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yıldızeli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yıldız Beldesi İsmet Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi, Yıldızeli Çok Programlı Anadolu Lisesi, Yavu Beldesi Fahrettin Arar Çok Programlı Anadolu Lisesi, Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  ve Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde son sınıf öğrencilerine üniversiteye giriş sınavı hakkında bilgi vererek, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’nun bölümlerini tanıttı.

Yoğun ilginin görüldüğü tanıtım toplantılarında aday öğrencilerin sorularını yanıtlayan öğretim elemanlarımız, adayların Yıldızeli Meslek Yüksekulu’nu tercih etmeleri durumunda hangi avantajlarla karşılaşacaklarını ve mezun olduktan sonra iş imkânlarının neler olduğu konusunda sunumlarını yaparak bütün öğrencileri Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’nu tercih etmeye davet etti.