İLÇEMİZDE KAMU PERSONEL SEÇME SINAVINA HAZIRLIK (KPSS) KURSU AÇILDI

Haber Tarihi :   23.11.2019

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yıldızeli Meslek Yüksekokulu ile Yıldızeli Halk Eğitim Merkezinin  ortaklaşa yürüttüğü  Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) Hazırlık Kursu başladı.

Müdür Yardımcısı Öğr.GÖr.Alper EYİNÇ ve Öğr.Gör. Kürşat YURDAKOŞ'un koordine ettiği kurs hakkında değerlendirmede bulunan Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Yüksel AYDIN, 'Kamu Personel Sınavlarına Hazırlık kurslarının okulumuzda açılması hususunda yoğun bir talep söz konusuydu. Bu konu karşısında duyarsız kalamazdık. Üzerimize düşen ne varsa yapılması konusunda arkadaşlarıma talimat verdim. Yapılan çalışmalar neticesinde 160 kişinin aktif katılımıyla kurslarımızı başlattık. Öğrencilerimizin okuldan arta kalan zamanlarında sınavlara hazırlık kurslarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de katılım gösterdiklerini gözlemlemekteyiz. Bu tür etkinliklerin yıl içerisinde artarak devam edeceğini söyleyebilriim.

Bu vesileyle bizlere desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof.Dr. Alim YILDIZ Hocamıza, Yıldızeli Kaymakamımız Furkan ATALIK Beyfendiye daha ismini sayamadığım birçok kuruma  şahsım ve kurumum adına teşekkürlerimi sunmak isterim. 'dedi.

Son olarak Sınavlara Hazırlık Kursları hakkında bilgi veren Yetkililer, Kursun 13 Mayıs 2020 yılına kadar süreceğini ve isteyen Ortaöğretim Mezunu her vatandaşın kurslardan ücretsiz olarak yararlanabileceğini dile getirdiler.

Yukarı