Kalite Koordinatörlüğü Birimi Tarafından Yıldızeli Meslek Yüksekokulu'nda 'Kalite Yönetim Semineri' düzenlendi.

Haber Tarihi :   29.11.2019

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından Yıldızeli Meslek Yüksekokulu'nda “Kalite Yönetim Süreci” ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda “Birim İç Değerlendirme Raporları” ve “Program Özdeğerlendirme Raporları” hakkında bilgiler aktarıldı.  Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan Dr.Öğr.Üyesi Yüksel AYDIN ' Bir kurumu başarılı bir şekilde çalıştırmak için , kurumu sistematik ve saydam bir şekilde yönetmek ve kontrol etmek gerekir. Başarı, ilgili tarafların ihtiyaçları ele alınırken performansı sürekli olarak iyileştirmeye yönelik tasarlanan bir yönetim sisteminin uygulanmasından ve sürdürülmesinden geçer. Kalite yönetimini özümseyen bir kurum olmak hedefimizdir. Güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirildi.Bu konuda bizleri bilgilendiren  sunumlarını gerçekleştiren Uzm.Şule AYDIN Hanımefendiye ve Genel Sekreterlik Kalite Birimi Personeli Betül YILMAZ Hanımefendiye teşekkürlerimi iletirim'dedi.