UFKUNU GENİŞLET, GELECEĞİN YOLUNU AÇ " SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ HAYAT BULDU.

Haber Tarihi :   29.04.2020

Topluma Hizmet Uygulamaları  Dersi Kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı'na ait okullarda Çocuk Gelişimi Programı Öğrencileri Yeliz CANDAN, Aslı BAYRAKTAR, Esra ERGÜL, Halime YAŞLI, Ayşe KILINÇ, Neslihan TUKUR, Sedanur BEYHAN, Yaren ALBAYRAK “"UFKUNU GENİŞLET, GELECEĞİN YOLUNU AÇ " isimli Sosyal Sorumluluk Projesi gerçekleştirildi.

Etkinlik’te, bağımlılığın her türü ile mücadele ve Yeşilay’ın bu kapsamındaki faaliyetleri hakkında çok değerli bilgiler verildi. Proje grubu öğrencileri, bağımlılıkla mücadele ile ilgili çeşitli broşür ve materyaller dağıttı.

Proje hakkında bilgiler veren Grup Sözcüsü CANDAN, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda Yeşilay hakkında farkındalık yaratmak amacıyla  bir hafta boyunca çeşitli etkinliklere yer verdik. Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programını kapsayan sanat etkinlikleri, pano düzenlemeleri, sunum, video  ve şarkılar eşliğinde bağımlılıkla mücadele hakkında  bir takım faaliyetler gerçekleştirdik. Kendi yaşantılarından örnekler veren çocuklarımızın bizimle paylaşımlarında duyarlı olduklarını farkettik. Evde, okulda, sokakta ve sosyal hayatta örnek davranışlar çoğalırsa çocukların eğilimleri de güzel olacaktır. "Bağımlı Olma Özgür Ol " sloganıyla çıktığımız bu yolculukta ne kadar anlamlı bir adım attığımızı anlattık çocuklarımıza. Yapmış olduğu çalışmalarla örnek olan kuruluşların biribiriyle yarışır düzeyde var olmalarını canı gönülden destekliyorum.

Bu düşüncelerle, desteklerini esirgemeyen Yıldızeli Kaymakamı Furkan ATALIK ve Yıldızeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay BARAL'a , yaptığımız çalışmalar konusunda bizleri cesaretlendiren Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Yüksel AYDIN'a, Projenin fikir aşamasından gerçekleşinceye kadar her zaman yanımızda olan Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dersin Sorumlusu Öğr. Gör. Alper EYİNÇ'e teşekkür ederim" dedi.

 

Yukarı