Laboratuvar dersleri sanal ortama taşınıyor

Haber Tarihi :   29.11.2020

Okulumuz Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı'nda  "Klinik Biyokimya ve Uygulamaları" dersi sanal ortamda verilmeye başlandı. 

Konuyu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dr.Öğr.Üyesi Gökhan Güven BATIR, Üniversitemizde eğitimin uzaktan eğitim yoluyla yapılması kararı alınmasıyla birlikte biz de okul olarak hazırlıklara başlamıştık. Bu kapsamda bunu bir proje hale dönüştürmek istedik. Proje ile okulumuz öğrencileri laboratuvar derslerini sanal ortamda işleyecek. Deneyler adım adım izlenerek, öğrenciler tarafından uygulanabilecek şekilde planlamayı uygun gördük. Uygulamanın üniversitelerde yüz yüze eğitime başlandığında da devam edeceğeni bildiren BATIR, Okul Yönetimine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.'

Okul Müdürü Doç.Dr. Yüksel AYDIN, "Hocalarımızın Kalite Yönergesi doğrultusunda yapmış oldukları örnek uygulamalar  bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Öğrencilerimize bu zor dönemde etkili öğretim tekniklerinin kulllanılarak öğrenmeyi kolaylaştırmaları takdir edlecek bir davranış. Katkılarından dolayı Hocalarımıza teşekkürlerimi sunarım" dedi.

 

Yukarı